Köpvillkor


Betalning

Betalning sker via någon av de betalningsmetoder som finns listade längst ned på hemsidan - dessa finns också i kassan när du shoppat klart.
I kassan summeras ditt köp och eventuell fraktkostnad läggs till automatiskt. 

 

Frakt och leverans

Inrikes: Fraktpriset är för närvarande 49 kronor för leverans till din brevlåda, alternativt 99 kr för leverans till ombud.

Inom EU samt Norge: 190 kr. Jag jobbar just nu på att hitta ett mer prisvärt leveransalternativ.


Leverans sker via PostNord. Varan packas i pappåse avsedd för fraktändamål och i återvunnet eller på annat sätt återvinningsbart material.

 

Ångerrätt/Öppet köp  

Enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Retur vid nyttjad ångerrätt sker på kundens bekostnad och varan ska returneras oanvänd och väl paketerad i originalemballage. 


Vid nyttjad ångerrätt återbetalas kostnaden för varan exklusive eventuell fraktkostnad. Återbetalning sker så snart varan returnerats och granskats eller senast inom 30 dagar från den dag jag mottog din retur. 
För att läsa mer om dina rättigheter som konsument läs mer på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se.

 

Reklamation

Vid defekt eller på annat sätt oanvändbar vara har du som kund rätt till reklamation. Det är dessutom värdefullt för mig att få en överblick på förekomsten av defekter i de garner jag färgar på. Det gör det också möjligt för mig att ha en öppen och konkret dialog med mina leverantörer.

Defekt vara ska returneras via spårbar frakt och FRÖYD står självklart för bokning och betalning av returporto. Kontakta mig på hej@froyd.se så löser jag det!